Samolepljive kese

Welland ima proizvode vrhunskog kvaliteta tako da korisnici mogu da žive pun i aktivan život, vodeći računa da njihova kesa pruža udobnost i sigurnost koja im je potrebna.

Samolepljive kese vrlo su popularne jer su diskretne, lagane i jednostavne za upotrebu. Kese za prikupljanje i lepljiv materijal su jedinstveni sistem. Kese se postavljaju oko stome uz pomoć lepljivog materijala. Kesa se može otvoriti na dnu pomoću velkro sistema, isprazniti i ponovo zatvoriti. To se može raditi onoliko često koliko je potrebno tokom dana.

 

Aurum ileostome: Sa isprobanim, prijatnim za kožu hidrokoloidom Hiperflex® i dodatno obogaćenim lekovitim Manuka medom sa antibakterijskim i lekovitim svojstvima.

 

Flair Active ileostome: Hiperflex® hidrokoloidni lepljiv materijal, dvokomorni sistem za bolju zaštitu filtera i izbegavanje mirisa samo su neke od karakteristika jedne od najpopularnijih kesa.

 
 
 

Flair Active Curvex ileostome: Jedini 3D format. Sa svojim fleksibilnim lepljivim delom prilagođava se svim pregibima tela, nudeći sigurno prijanjanje čak i ako vam je stoma u naborima kože. Jedinstven izbor jer omogućava da se lepljivi deo obrne i koristi u peritonealnoj kili.

 
 
 

Flair Active Convex ileostome: Idealan je za uvučene stome. Pruža sigurnost klasičnog lepljivog dela sa tvrdim zakrivljenjem (convex) u kombinaciji sa udobnošću i sigurnošću mekog zakrivljenja.

 

 

                                                                                                     Za više informacija potražite naš katalog ili uzorke.

Wellcare d.o.o. Beograd – Zemun
Resavska 92, 11 000 Savski Venac, Beograd
Τel:  +381 61 1025 711