Samolepljive kese

Samolepljive kese vrlo su popularne jer su diskretne, lagane i jednostavne za upotrebu. Kese za prikupljanje i lepljiv materijal su jedinstven sistem. Kese se postavljaju oko stome uz pomoć lepljivog materijala. Kesa se može otvoriti na dnu uz pomoć slavine i isprazniti i ponovo zatvoriti. To se može raditi onoliko često koliko je potrebno tokom dana.

 

 

Aurum urostome: Sa isprobanim, prijatnim za kožu hidrokoloidom Hiperflex® i dodatno obogaćenim lekovitim Manuka medom sa antibakterijskim i lekovitim svojstvima.

 
 

Flair Active urostome: Hiperflex® hidrokoloidni lepljivi materijal i fleksibilan otvor koji omogućavaju lako i kontrolisano pražnjenje samo su neke od karakteristika jedne od najpopularnijih kesa.

 

 

 

 

Flair Active Curvex urostome: Jedini 3D format. Sa svojim fleksibilnim lepljivim delom prilagođava se svim pregibima tela, nudeći sigurno prijanjanje, čak i ako vam je stoma u naboru kože. Jedinstven izbor jer omogućava da se lepljiv deo obrne i koristi u peritonealnoj kili.

 

 

 

Flair Active Convex urostome: Idealne su za uvučene stome. Nude sigurnost klasičnog lepljivog dela sa tvrdim zakrivljenjem (convex) u kombinaciji sa udobnošću i sigurnošću meke zakrivljenosti.

 

Za više informacija zatražite naš detaljan katalog ili uzorke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

 

 

 


 

 

 

  

 

Wellcare d.o.o. Beograd – Zemun
Resavska 92, 11 000 Savski Venac, Beograd
Τel:  +381 61 1025 711