Materijal za negu

 

Sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka: Vrhunske tehnologije sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka od 100% hipoalergenskog silikona. Sa BAG ON VALVE tehnologijom tako da se klasična sredstva u spreju ne koriste. Ne sadrži alkohol ili druge toksične sastojke i zato se može koristiti čak i na iritiranoj koži bez izazivanja bolova. Uklanja lepak lako i brzo, što olakšava nanošenje novog lepka. Telo ga ne metaboliše dok vlaži i štiti kožu.

 
 

Zaštitni film za kožu: koristi se za stvaranje silikonskog filma između kože i lepka čime štiti kožu i omogućava lakše prijanjanje. Koristi se na nadraženoj koži bez izazivanja bolova, jer nema alkohola. Istovremeno hidrira i umiruje.

 
.
 
 
     

Hidrostatska pasta: Hipoalergijska, sa karaia puderom, bez alkohola u sastavu, koristi se za popunjavanje nabora kože i ožiljaka i za stvaranje ravne površine na koju se lepljivi materijal može sigurno naneti, bez propuštanja. Pasta ima snažnu sposobnost upijanja i deluje hidrostatski štiteći kožu, smanjujući mogućnost curenja i povećava vreme korišćenja materijala. 

 

 
 

Wellcare d.o.o.
Ignjata Joba 3, Voždovac, Beograd
Τel:  +381 114024 844

info@wellcare.rs