Materijal za negu

 

Sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka: Vrhunske tehnologije sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka od 100% hipoalergenskog silikona. Sa BAG ON VALVE tehnologijom tako da se klasična sredstva u spreju ne koriste. Ne sadrži alkohol ili druge toksične sastojke i zato se može koristiti čak i na iritiranoj koži bez izazivanja bolova. Uklanja lepak lako i brzo, što olakšava nanošenje novog lepka.

Telo ga ne metaboliše dok vlaži i štiti kožu.

 
 

Zaštitni film za kožu: koristi se za stvaranje silikonskog filma između kože i lepka čime štiti kožu i omogućava lakše prijanjanje. Koristi se na nadraženoj koži bez izazivanja bolova, jer nema alkohola. Istovremeno hidrira i umiruje.

 
 

WBF krema: Krema sa vodootpornim i hidratantnim sastojcima, idealna za osetljivu kožu, iritiranu kožu i ulcerisane površine. Sa dimetikonskim i cink oksidom otporna je na vlagu kože, hidrira i ostaje na koži dugo vremena pružajući olakšanje i zaštitu. Istovremeno održava kožu hidriranom, štiteći je od suvoće.

 
     

Hidrostatska pasta: Hipoalergijska, sa karaia puderom, bez alkohola u sastavu, koristi se za popunjavanje nabora kože i ožiljaka i za stvaranje ravne površine na koju se lepljivi materijal može sigurno naneti, bez propuštanja. Pasta ima snažnu sposobnost upijanja i deluje hidrostatski štiteći kožu, smanjujući mogućnost curenja i povećava vreme korišćenja materijala. (uskoro dostupno)

 

 

 

Neutralizator mirisa: Neutralizira neprijatne mirise. Dostupno u sprejevima od 50ml koji će vam trajati mesecima.

Koristi se u kesi (pre postavljanja), ali možete ga prskati i po kesi kad god smatrate da je potrebno. (uskoro dostupno)

 
    

Lekoviti puder: Lekoviti puder sa aloe verom. Specijalno dizajniran za upotrebu na iritiranoj, eksfoliranoj peritonealnoj koži, apsorbuje vlagu i doprinosi brzom zaceljivanju. (uskoro dostupno)

 
 

Hydroframe: Lepljivi prstenovi za ojačanje lepljivog materijala. Nude veću lepljivu površinu gde je potrebno. Lako se postavljaju na lepljivi deo sistema prikupljanja koji se koristi. Pomažu u održavanju zdrave kože. Normalna i mini veličina. (uskoro dostupno)

 
 

Potporni kaiš za sistem iz jednog i dva dela: Elastični kaiš koji pomaže da se pričvrsti postolje. Takođe se može koristiti i na samolepljivoj kesi pomoću posebnog prstena. (uskoro dostupno)

 
 

Prstenovi Hyperseal Washers: Napravljeni od Welland-ovog Hyperflex hidrokoloida. Izuzetno su gipki (u plastelinskom obliku) i koriste se za prekrivanje ožiljaka i nabora oko stome. Lako se prilagođavaju području koje pokriva nepravilnosti kože, štiteći osetljivu kožu i stvaraju idealno okruženje za zaceljenje. (uskoro dostupno)

Wellcare d.o.o. Beograd – Zemun
Resavska 92, 11 000 Savski Venac, Beograd
Τel:  +381 61 1025 711