Potrošni materijal za negu

 

Sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka: Vrhunska tehnologija za uklanjanje medicinskog lepljivog materijala od 100% hipoalergijskog silikona. Sa BAG ON VALVE tehnologijom tako da se ne koriste klasična sredstva u spreju. Ne sadrži alkohol ili druge toksične sastojke i zato se može koristiti čak i na iritiranoj koži bez izazivanja bola. Uklanja medicinski lepljiv materijal lako i brzo, što olakšava nanošenje novog lepila.

Vlaži i štiti kožu, ali se u organizmu ne metaboliše.

 
 
 

Zaštitni film za kožu: Koristi se za stvaranje silikonskog filma na koži, štiti i omogućava bolje prijanjanje. Koristi se na nadraženoj koži bez izazivanja bola, jer ne sadrži alkohol. Istovremeno vlaži i štiti kožu.

 

 

 

 

 

WBF krema: Krema sa vodootpornim i hidratantnim sastojcima, idealna za osetljivu kožu, iritacije kože i ulcerisane površine. Sa bimetalnim i cink oksidom otporna je na vlagu kože, hidrira i ostaje na koži dugo vremena pružajući olakšanje i zaštitu. Istovremeno održava kožu hidriranom, štiteći je od suvoće.
 
     

 

Hidrostatska pasta: Hipoalergena, sa Karaya puderom, bez alkohola, koristi se za popunjavanje nabora kože i ožiljaka i za stvaranje ravne površine na koju se lepljivi materijal može sigurno naneti. Pasta ima snažnu sposobnost upijanja i deluje hidrostatički štiteći kožu, smanjujući mogućnost curenja i povećava vreme korišćenja materijala. (uskoro dostupno)
 
 
 

Neutralizator mirisa: Neutrališe neprijatne mirise. Dostupan u obliku spreja od 50ml koji će vam trajati mesecima. Prska se u kesu (pre postavljanja iste), ali možete ga prskati i po kesi kad god smatrate da je potrebno. (uskoro dostupno)

 

 

 
    

Lekoviti puder: Lekoviti prah sa aloe verom. Specijalno dizajniran za upotrebu na iritiranoj, izloženoj peritonealnoj koži, apsorbuje vlagu i doprinosi brzom zaceljivanju. (uskoro dostupno)

 
 

Hydroframe: Lepljivi prstenovi za ojačanje. Nude veću površinu za lepljenje gde je potrebno. Lako se postavljaju na sistem kese koji koristite. Pomažu u održavanju zdrave kože. (uskoro dostupno)

 
 

Jednodelni i dvodelni potporni kaiš za sistem kese: Elastični kaiš koji pomaže da se pričvrsti postolje. Takođe se može koristiti na samolepljivoj kesi pomoću specijalnog prstena. (uskoro dostupno)

 
 

Prstenovi Hyperseal Washers: Napravljeni od Welland-ovog Hiperflex hidrokoloida. Izuzetno su elastični (u plastelinskom obliku) i koriste se za prekrivanje ožiljaka i nabora oko stome. Lako se prilagođavaju području koje pokriva nepravilnosti kože, štiteći osetljivu kožu i stvarajući idealno okruženje za isceljenje. (uskoro dostupno)

Wellcare d.o.o. Beograd – Zemun
Resavska 92, 11 000 Savski Venac, Beograd
Τel:  +381 61 1025 711