Potrošni materijal za negu

 

Sredstvo za uklanjanje medicinskog lepka: Vrhunska tehnologija za uklanjanje medicinskog lepljivog materijala od 100% hipoalergijskog silikona. Sa BAG ON VALVE tehnologijom tako da se ne koriste klasična sredstva u spreju. Ne sadrži alkohol ili druge toksične sastojke i zato se može koristiti čak i na iritiranoj koži bez izazivanja bola. Uklanja medicinski lepljiv materijal lako i brzo, što olakšava nanošenje novog lepila. Vlaži i štiti kožu, ali se u organizmu ne metaboliše.

 
 
 
 
 
 

Zaštitni film za kožu: Koristi se za stvaranje silikonskog filma na koži, štiti i omogućava bolje prijanjanje. Koristi se na nadraženoj koži bez izazivanja bola, jer ne sadrži alkohol. Istovremeno vlaži i štiti kožu.

 

 

 

 

 

 
     

 

Hidrostatska pasta: Hipoalergena, sa Karaya puderom, bez alkohola, koristi se za popunjavanje nabora kože i ožiljaka i za stvaranje ravne površine na koju se lepljivi materijal može sigurno naneti. Pasta ima snažnu sposobnost upijanja i deluje hidrostatički štiteći kožu, smanjujući mogućnost curenja i povećava vreme korišćenja materijala. 
 

 

 

 
 

Wellcare d.o.o.
Ignjata Joba 3, Voždovac, Beograd
Τel:  +381 114024 844

info@wellcare.rs